Italština v kuchyni: Autorské gurmánské recepty – jednotlivé lekce

Autorské gurmánské recepty – Jednotlivé lekce
Lekce italského jazyka a kuchyně.
4 setkání – každé v délce cca 120 minut – vhodné pro všechny studenty, kteří ovládají italštinu alespoň na úrovni B1.
Pro maximálně 12 osob.
Kde: v kuchyňské aule Italského kulturního institutu v Praze (Šporkova 335/14, Praha 1).
Kdy: v pondělí od 18 do 20 (11.09 / 18.09 / 25.09 / 2.10.2023)
Cena za jednotlivou lekci: 990 Kč
Je možné zakoupit celý balíček lekcí za 3600 Kč. Viz Autorské gurmánské recepty – kurz

Katalogové číslo: - Kategorie:

Tato kulinářská cesta nás zavede k objevování toho, jak se snoubí staré tradice s nejmodernějšími gastronomickými inovacemi mistrů italské kuchyně, kteří nám odhalí tajemství tvorby jedinečných pokrmů.

Během kurzu, který bude kompletně v italštině připraví studenti společně pod vedením lektora typický pokrm vycházející z bohaté italské regionální gastronomické tradice, doplněný typickým vínem.
Příprava jídla bude příležitostí promluvit si italsky, vyprávět si o příběhu pokrmu, setkat se a bavit.

Program
11.09 Rybí polévka (se šéfkuchařem Diegem Morelli “Restaurace La casa di Erminio”)
18.09 Ravioli del plin v omáčce z pečeného masa (se šéfkuchařem Riccardem Lucque “La collezione”)
25.09 Specialita šéfkuchaře (se šéfkuchařem Jovem “Restaurace Kogo”)
02.10 Specialita šéfkuchaře (se šéfkuchařem oceněným Michelinskou hvězdou Marchem Veneruso “Four Seasons Hotel”)

Úroveň

B1, B2, C1

Den a čas

Pondělí 18.00 – 20.00