Tato kulinářská cesta nás zavede k objevování toho, jak se snoubí staré tradice s nejmodernějšími gastronomickými inovacemi mistrů italské kuchyně, kteří nám odhalí tajemství tvorby jedinečných pokrmů.
Během kurzu, který bude kompletně v italštině připraví studenti společně pod vedením lektora typický pokrm vycházející z bohaté italské regionální gastronomické tradice, doplněný typickým vínem.
Příprava jídla bude příležitostí promluvit si italsky, vyprávět si o příběhu pokrmu, setkat se a bavit.
Program
11.09 Rybí polévka (se šéfkuchařem Diegem Morelli “Restaurace La casa di Erminio”)
18.09 Ravioli del plin v omáčce z pečeného masa (se šéfkuchařem Riccardem Lucque “La collezione”)
25.09 Specialita šéfkuchaře (se šéfkuchařem Jovem “Restaurace Kogo”)
02.10 Specialita šéfkuchaře (se šéfkuchařem oceněným Michelinskou hvězdou Marchem Veneruso “Four Seasons Hotel”)