Italština v kuchyni: Autorské gurmánské recepty – kurz

3 600 

Autorské gurmánské recepty – Kurz
Kurz italského jazyka a vaření.
Kurz probíhá ve čtyřech setkáních po přibližně 120 minutách a je přístupný všem studentům, kteří ovládají italštinu alespoň na úrovni B1.
Pro maximálně 12 osob.
Kde: v kuchyňské aule Italského kulturního institutu v Praze (Šporkova 335/14, Praha 1).
Kdy: v pondělí od 18 do 20 (11.09 / 18.09 / 25.09 / 2.10.2023)
Cena za balíček 4 lekcí: 3600 Kč
Lekce lze zakoupit jednotlivě za 990 Kč. Viz Autorské gurmánské recepty – jednotlivé lekce

Není skladem

Kategorie:

Tato kulinářská cesta nás zavede k objevování toho, jak se snoubí staré tradice s nejmodernějšími gastronomickými inovacemi mistrů italské kuchyně, kteří nám odhalí tajemství tvorby jedinečných pokrmů.

Během kurzu, který bude kompletně v italštině připraví studenti společně pod vedením lektora typický pokrm vycházející z bohaté italské regionální gastronomické tradice, doplněný typickým vínem.
Příprava jídla bude příležitostí promluvit si italsky, vyprávět si o příběhu pokrmu, setkat se a bavit.

Program
11.09 Rybí polévka (se šéfkuchařem Diegem Morelli “Restaurace La casa di Erminio”)
18.09 Ravioli del plin v omáčce z pečeného masa (se šéfkuchařem Riccardem Lucque “La collezione”)
25.09 Specialita šéfkuchaře (se šéfkuchařem Jovem “Restaurace Kogo”)
02.10 Specialita šéfkuchaře (se šéfkuchařem oceněným Michelinskou hvězdou Marchem Veneruso “Four Seasons Hotel”)

Úroveň

B1, B2, C1

Den a čas

Pondělí 18.00 – 20.00